Mörri Camo

169,00  sis alv 24%

Lähituotettu niin ammattilais- kuin amatöörikäyttöön soveltuva laadukas, kestävä, tyylikäs ja toimintavarma frisbeegolf-reppu.

 

Saatavuus: Vain 7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): morri-mark1-camo Osasto:

Idea Mörristä lähti pienen frisbeegolfia harrastavan kaveriporukan halusta saada markkinoille laadukas ja toimiva frisbeegolf-reppu. Mielestämme markkinoilla oli ammottava aukko keskihintaisten, mutta laadukkaiden reppujen saralla. Mörri haluaakin haastaa frisbeegolf-reppujen parhaimmiston tyylikkyydellään, käytettävyydellään sekä kestävyydellään.

Frisbeegolf-repun tulee kestää satoja ja tuhansia maastavetoja sekä viskomista ja paiskimista. Mörriin haettiinkin vaikutteita mm. Suomen armeijan käyttämistä materiaaleista ja teknisistä ratkaisuista, jotta tuote olisi mahdollisimman kestävä, toimiva ja ennen kaikkea helppokäyttöinen. Mörri tyydyttää niin ammattilais- kuin amatööripelaajien tarpeet iästä riippumatta.

Mörri vetää tunnetusti paljon kiekkoja. Mörrin yläosassa on kaksi erillistä putteri- ja lähestymiskiekkotaskua. Reppuun mahtuu noin 26 kiekkoa. Lisäksi Mörrissä on kiinnitys läppärille, kaksi pullotaskua, arvotavaratasku sekä iso sivutasku, josta löytyy repun sadesuoja. Kiekko-osion yläpuolella on tarranauha, johon voit kiinnittää haluamasi merkit ja yksilöidä oman Mörrisi juuri sinua varten.

Mörri on enemmän kuin pelkkä frisbeegolf-reppu. Voit pakata Mörriin tarvittavat tavarat päiväretkiä varten tai käyttää sitä tukevana ja pystyssä pysyvänä lentolaukkuna. Samalla mukana kulkee tietysti myös kiekot.

Mörri Oy on kahden kokemäkeläisen frisbeegolf-intoilijan perustama yritys. Mörrien suunnittelusta, tuotekehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista vastaa Mörri Oy. Mörrit valmistetaan huittislaisen Kassimatti Oy:n toimesta. Mörri-bägit kasataan lisäämällä bägin kovikkeet, pehmikkeet ja puulistat käsityönä ja rakkaudella perheen ja ystävien avustuksella Kokemäellä.

Tuotteen väri on musta/camo. Värisävy on suuntaa antava.

Tuotenimi: Mörri Mark 1 Camo/Black

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 35 × 50 cm (senttimetri)
Shopping Cart