Sale!

Mörri Mark 2 Green ENNAKKOMYYNTI

Alkuperäinen hinta oli: 219,00 €.Nykyinen hinta on: 209,00 €. sis alv 24%

Kotimainen niin ammattilais- kuin amatöörikäyttöön soveltuva laadukas, kestävä, tyylikäs ja toimintavarma frisbeegolf-reppu.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): morri-mark2-green Osasto:

Mörri Mark 2 vaativaan ammattilaiskäyttöön. Ennakkomyytyjen reppujen toimitukset alkavat aikaisintaan viikolla 25.

Mörri Mark 2 -repun päädyt ovat identtiset, eli molempien sisältä löytyy tasku puhelimelle ja ulkopuolelta taskut tussille, markerille sekä vetoketjullinen iso tasku. Juomapullojen paikat on sijoitettu enemmän selkäpuolelle ja suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon se, että pystyt liikkeessä ottamaan ja palauttamaan isommankin juomapullon taskuun.

Repun selkälevyyn on lisätty muotoiltuja pehmusteita ja päällimmäisenä materiaalina on hengittävä 3D spacer. Tätä samaa laadukasta materiaalia käytetään mm. luotiliiveissä.

Repussa on käytetty astetta vahvempaa vetoketjua, mitä Mörri 1:ssä. Eli kaikki isommalle käytölle joutuvat vetoketjut ovat YKK:n taattua laatua ja leveytenä on käytetty 8mm ketjua.

Olkaimessa on käytetty kahta eri kovuusasteen solumuovia ja tekotavat ovat samat mitä armeijan lomarepussa. Tavoitteena jämäkkyys ja tukevuus.

Idea Mörristä lähti pienen frisbeegolfia harrastavan kaveriporukan halusta saada markkinoille laadukas ja toimiva frisbeegolf-reppu. Mielestämme markkinoilla oli ammottava aukko keskihintaisten, mutta laadukkaiden reppujen saralla. Mörri haluaakin haastaa frisbeegolf-reppujen parhaimmiston tyylikkyydellään, käytettävyydellään sekä kestävyydellään.

Frisbeegolf-repun tulee kestää satoja ja tuhansia maastavetoja sekä viskomista ja paiskimista. Mörriin haettiinkin vaikutteita mm. Suomen armeijan käyttämistä materiaaleista ja teknisistä ratkaisuista, jotta tuote olisi mahdollisimman kestävä, toimiva ja ennen kaikkea helppokäyttöinen. Mörri tyydyttää niin ammattilais- kuin amatööripelaajien tarpeet iästä riippumatta.

Mörri vetää tunnetusti paljon kiekkoja. Mörrin yläosassa on kaksi erillistä putteri- ja lähestymiskiekkotaskua. Reppuun mahtuu noin 26 kiekkoa. Lisäksi Mörrissä on kaksi pullotaskua, arvotavaratasku sekä iso sivutasku. Kiekko-osion yläpuolella on tarranauha, johon voit kiinnittää haluamasi merkit ja yksilöidä oman Mörrisi juuri sinua varten.

Mörri on enemmän kuin pelkkä frisbeegolf-reppu. Voit pakata Mörriin tarvittavat tavarat päiväretkiä varten tai käyttää sitä tukevana ja pystyssä pysyvänä lentolaukkuna. Samalla mukana kulkee tietysti myös kiekot.

Mörri Oy on kahden kokemäkeläisen frisbeegolf-intoilijan perustama yritys. Mörrien suunnittelusta, tuotekehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista vastaa Mörri Oy. Mörrit valmistetaan huittislaisen Kassimatti Oy:n toimesta. Mörri-bägit kasataan lisäämällä bägin kovikkeet, pehmikkeet ja puulistat käsityönä ja rakkaudella perheen ja ystävien avustuksella Kokemäellä.

Tuotteen väri on vihreä. Värisävy on suuntaa antava.

Ennakkomyynnissä olevien reppujen toimitus alkaa kesäkuussa. Tarkemmasta ajankohdasta illmoitetaan myöhemmin.

Tuotenimi: Mörri Mark 2 Green

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 35 × 50 cm (senttimetri)
Shopping Cart