Lahjoitus

1,00 

Tuotetunnus (SKU): luonnonvarasaatio-lahjoitus Osasto:

Tee vapaaehtoinen lahjoitus Luonnonperintösäätiölle Mörri-ostoksesi yhteydessä! Yhden lahjoituksen arvo on 1 €, mutta voit halutessasi lisätä niitä ostoskoriin useita.

Luonnonperintösäätiö (perustettu 1995) suojelee Suomen luontoa, ensisijaisesti uhanalaista metsää. Säätiö hankkii omistukseensa luonnonalueita ja takaa niille luonnonsuojelulain mukaisen pysyvän rauhoituksen.

Koskemattomat tai lähes koskemattomat metsät ja muut luonnonalueet sijaitsevat pieninä saarekkeina eri puolilla maata. Alkuperäisluonto on tärkeä omana itsenään, rauhaan jätettynä, ja juuri vanhoissa metsänytimissä elää valtaosa uhanalaisista lajeista.

Luonnontilaisilla metsillä on myös monentasoisia merkityksiä ihmiselle, erityisesti suomalaiselle, jonka juuret ovat edelleen oikeassa metsässä. Vapaasti kasvavassa metsässä voi kukin omalla tavallaan jatkaa ikivanhaa metsänkävijän perinnettä esimerkiksi vaeltamalla, marjastamalla tai sienestämällä. Samalla metsässä saattaa avautua harvinaisia mielen ja todellisuuden puolia – suurten puiden katveessa ihminen siellä voi kohdata hiljaisuutta, joka muualta on lähes täysin kadonnut, kauneutta joka saa pysähtymään.

Me Mörri Oy:llä rakastamme luontoa ja haluammekin edesauttaa sen säilymistä eheänä myös tuleville sukupolville. Mörri Oy välittää asiakkaidensa Luonnonperintösäätiölle lahjoittamat varat lyhentämättömänä eteenpäin.

https://luonnonperintosaatio.fi/

Shopping Cart